БГ версия
EN version
Хидроизолационна добавка "Бепермо"

Описание:

Прахообразна добавка за мазилки и цимент, създаваща водоотблъскваща повърхност. Предотвратява образуването на фини пукнатини и дупки в шпакловката и бетона. Създава непромокаема повърхност. Водоотблъскващ.
 

Повърхности за нанасяне:

Водоизолиращият материал може да се използва при работа с бетон и всякакви замазки на минерална основа, които са изложени на вода или влага. Използва се и като добавка в строителните работи под керамични повърхности, които са постоянно изложени на вода като бани, кухни и тераси. Също така се използва и като водоотблъскваща добавка в бетон и мазилки за външни повърхности, за да изолира влагата от дъждове, вода при миене, цистерни с питейна вода, басейни, мазета, галерии и други.

 

Разход:

1 пакет водоизолираща добавка Betek Bepermo (0,330 кг) се добавя в 50 кг портланд цимент. 

 

Нанасяне:

Поради химическия състав на Betek Bepermo, който го прави водоотблъскващ, замазката може да се смеси с вода, след като предварително е добавена водоизолиращата добавка в препоръчителната пропорция - Betek Bepermo (0,330 кг) се добавя в (50 кг) течен или сух замазка, мазилка, цимент. След като сместа с Betek Bepermo е готова, може да нанесете по установените методи, спазвайки общите правила за безопасност при строителни работи. 

 

Разфасовка:

0,330 кг.