БГ версия
EN version
Праймер за автомобилни стъкла TEROSTAT 8517

Описание:

Черен грунд за подобряване на адхезията на лепила, уплътнители и стъкла. Продуктът осигурява отлична първоначална сила, добре се покрива с боя, притежава отлична устойчивост на ултравиолетови лъчи, не съдържа хлорирани въглеводороди и ароматни разтворители.

Области за приложение:

Terostat-8517H - ускорява адхезията към стъкло и фибростъкло. Той е незаменим за прилагането на 1 или 2-компонентни лепила, грундове на базата на полиуретан и лепила за стъкло като Terostat-8590, -8596, -8597, -8599 и др. Terostat-8517H се използва също и за подобряване на адхезията при полиуретан, лепила, грундове за различни боядисани повърхности, пластмаси и метали (препоръчително е да се направи предварителен тест).

 

Нанасяне:

Повърхността, върху която ще се прилага продуктът, трябва да бъде суха, без мазнини, прах, замърсявания и други частици, които пречат на сцеплението. Преди прилагането на Terostat-8517H стискайте с ръце опаковката около 2 минути. Продуктът е готов за употреба, когато стоманените топчета вътре се движат свободно. За да се избегне образуването на утайка, съдържанието на патрона трябва да се разбърква преди всяко приложение. Нанесете равномерно с апликатор, четка или спрей. Неравномерното прилагане удължава времето на полимеризация и води до образуването на нежелани примеси в разтворителя. Да не се прилага по едно и също място два пъти, тъй като вече сухият грунд се активира отново, което влияе неблагоприятно на адхезията. Като се има предвид фактът, че Terostat-8517H е дългодействащ грунд, няма нужда да се извършва повторно нанасяне.

 

Съхранение:

Опасност от замръзване: не
Препоръчителна температура на съхранение: 15°C до 25°C

Опаковка:

Алуминиева бутилка – 25 мл, 100 мл