БГ версия
EN version
Боя за тенис кортове

Описание:

Матирана боя на водна основа за тенис кортове и подове. Притежава отлична издържливост към атмосферни влияния и замърсяване, с отлична адхезия към минерални повърхности. Не избледнява, не се напуква и надига. Издръжлива е на мазнини, слаби киселини и основи.

Повърхности за нанасяне:

Използва се за тенис кортове, открити складове, които се използват от пешеходци, бетонни повърхности на минерална основа, автомобилни гаражи, брикетни конструкции.

 

Разход ( за един слой):

(150-180 мл/м²) или (200-240 гр/м²) за един слой, в зависимост от гладкостта и абсорбиращата способност на повърхността. За определяне на окончателния разход направете пробно нанасяне.

 

Нанасяне:

Повърхността трябва да е здрава, чиста, суха и подходяща за нанасяне. Върху повърхности, съдържащи битумен, напр. асфалт, се препоръчва боята да се нанася след извършена циментова замазка. По време на нанасяне температурата на повърхността и околната среда трябва да е между +5 °C и +30 °C.

 

Време на съхнене:

Първо съхнене: 1 час. Нанасяне на втори слой: след 6 часа. Цялостно съхнене:48 часа.
 

Разреждане:

Първият слой боя се нанася върху грунда като се разтваря 1:1 с вода. Вторият и третият слой боя се нанасят като се разредят с до 10 % вода.

 

Разфасовка:

15 л


Галерия: