БГ версия
EN version
Универсален кит за професионално приложение

Описание:

Универсален кит за професионално приложение от най-високо качество. Отличава се с термична стабилност и с висока адхезия към различни повърхности. Върху поцинкована ламарина не губи сцепление дори при температура от 90°C. Характеризира се с лесно приложение, добра обработка и висока еластичност. Китът е в съответствие с Директива 2004/42/CE от 21 април 2004 г. относно емисиите на летливи органични съединения (ЛОС).

Характеристики:

Двукомпонентният мултифункционалeн полиестерен кит е един от най-качествените на пазара. Отличава се с термична стабилност и с висока адхезия към различни повърхности. Върху поцинкована ламарина не губи сцепление дори при температура от 90°C. Характеризира се с лесно приложение, добра обработка и висока еластичност. Не се свива, не запушва абразива, не образува филм след изсъхване. Може да се използва като пълнеж и като замазка. Може да се използва съвместно с всички бои.

 

Повърхности за нанасяне:

­ Стомана
­ Поцинкована стомана
­ Алуминий
­ Двукомпонентни акрилни грундове
­ Стари лакирани повърхности
­ Полиестерни ламинати

 

Съотношение при смесване:

Кит 100 части
Втвърдител за полиестерен кит 2 части
 
 

Начин на употреба:

Внимателно смесете компонентите според тяхното съотношение. Нанасяйте върху почистени и обезмаслени повърхности. Нанасяйте с шпатула пластове с дебелина 4-5 мм. След като сте нанесли един пласт, изчакайте известно време, за да се втвърди.
Внимание: Не нанасяйте при температура под 10°C.

Почистване на инструментите: акрилен разредител или нитро разредител.

Време на изсъхване:

Около 20 минути при температура 20°C. Времето за изсъхване може да бъде скъсено, ако за около 10 минути се поддържа температура от 60°C. 
 

Опаковка:

1.900 кг


Галерия: