БГ версия
EN version
Ремонтен комплект

Описание:

Ремонтният комплект, съдържащащ мрежа - стъклоплат, полиестерна смола и втвърдител, е предназначен за попълване на вдлъбнатини и за укрепване на ръждясали области в автомобили, лодки, яхти и каравани.

Характеристики:

Продуктът има много добра адхезия към повърхността. След втвърдяване образува много твърда повърхност, подходяща за пълнене. Втвърденото покритие е устойчиво на вода, бензин, масла и кратковременно излагане на висока температура до 80°C.

 

Повърхности за нанасяне:

­Стомана
­ Алуминий
­ Двукомпонентни акрилни грундове
­ Стари лакирани повърхности
­ Полиестерни ламинати
­ Дърво
Внимание: Да не се прилага директно върху водни грундове, еднокомпонентни акрилни или нитроцелулозни продукти.

 

Съотношение при смесване:

Полиестерна смола: 100 части
Втвърдител: 2.5 части

Внимание: Не връщайте смесения с втвърдител продукт обратно в опаковката

 

Начин на употреба:

Преди прилагането на смолата, повърхността трябва да се почисти, да се премахне ръждата и да се обезмасли. Подгответе достатъчно количество от продукта, така че да покрие около 2 см повече от повърхността, която е увредена. Разбъркайте внимателно компонентите според съотношението на смесване. По време на работа температурата не трябва да е по-ниска от 15˚C. Нанесете подготвената смола по повърхността с помощта на четка, натиснете и разстелете смолата. Положете мрежата – стъклоплат, натиснете, докато се напои със смола. След втвърдяване на първия слой (8-10 минути), може да се положи втори слой. Всеки слой от мрежата - стъклоплат трябва да бъде напоен със смола. След прилагане на последния слой изчакайте около 50 минути и започнете обработката на повърхността.
Внимание: Не нанасяйте при температура под 10°C.

Препоръчва се: при шлайфане – Р80 – Р120 

Цвят: жълт

Почистване на инструментите: нитро разредител.

 

Време на изсъхване:

Около 50 минути при температура 20°C. Времето за изсъхване може да бъде скъсено, ако за около 15 минути се поддържа температура от 60°C.

 

Опаковка:

Кит 0.5 кг. + втвърдител 15 гр. + мрежа 7 х 25 см.


Галерия: