БГ версия
EN version
Ремонтен комплект с алуминиева мрежа

Описание:

Ремонтният комплект, съдържащащ алуминиева мрежа, кит и втвърдител, има много добра адхезия към повърхностите, включително поцинкована стомана и алуминий. Благодарение на тиксотропното си свойство може да бъде положен по вертикални повърхности на дебел слой.

Характеристики:

Продуктът се характеризира с висока степен на гъвкавост и лекота на прилагане. Втвърденото покритие е с висока температурна устойчивост, не губи сцепление дори и при температури до 90°C.

 

Повърхности за нанасяне:

­Стомана
­ Поцинкована стомана
­ Алуминий
­ Двукомпонентни акрилни грундове
­ Стари лакирани повърхности
­ Полиестерни ламинати

 

Съотношение при смесване:

Кит 100 части
Втвърдител 2 - 2,5 части
Внимание: Не връщайте смесения с втвърдител продукт обратно в опаковката

 

Начин на употреба:

Начин на употреба:
Преди прилагането на кита, повърхността трябва да се почисти, да се премахне ръждата и да се обезмасли. Изрежете достатъчно количество от мрежата, така че да покрие около 2 см повече от повърхността, която е увредена. Разбъркайте внимателно компонентите според съотношението на смесване. По време на работа температурата не трябва да е по-ниска от 15˚C. Нанесете кита с мистрия с дебелина на слоя 4-5 мм по повърхността. Между нанесените слоеве да се изчаква, докато се втвърдят. Когато продуктът се използва върху поцинкована стомана или алуминий, трябва предварителни да се обработи абразивна кърпа.
Внимание: Не нанасяйте при температура под 10°C. 
Препоръчва се: Предварително шлайфане – Р80 – Р120. Последно шлайфане – Р120 – Р240

Цвят: бял

Почистване на инструментите: Разтворител за нитроцелулозни продукти.
 

Време на изсъхване:

Около 20 минути при температура 20°C. Времето за изсъхване може да бъде скъсено, ако за около 10 минути се поддържа температура от 60°C.

 

Опаковка:

0.5 кг


Галерия: