БГ версия
EN version
Декоративни бои и мазилки - Le Velature

Описание:

Ефектът Велатуре (ATF Le Velature) е продукт, който с помощта на различното приложение на инструменти (четка, ръкавица, гъба, кърпа) позволява да се създаде един изключителен декоративен ефект с деликатни цветове. Това е ефект от групата „Le Classiche”. Той може да бъде оцветяван с оцветител – тонерите, като в зависимост от дозирането на тонерите, могат да бъдат получени по 4 различни нюанса от всички 51 цвята. Така се получават 204 различни оттенъци на цветовете от този ефект. Продуктът не е токсичен и не е запалим, той се съпротивлява на атаката на бактерии и е напълно на водна основа, затова е щадящ околната среда.

Подготовка на повърхността:

Ефектът Велатуре е подходящ за вътрешни приложения върху нови и старобоядисани стени. Повърхността трябва да бъде здрава, суха, чиста и подготвена за нанасяне. За да се оптимизира усвояването на материала от стената, използвайте грунд. Нанесете върху повърхността Fondo ATF Bianco – Бял грунд за ефекти, като използвате четка, валяк или пистолет и разредите за първи слой с 25-30% с вода, а за втори - с 20-25%. 

 

Подготовка и прилагане на декоративния продукт:

Изберете цвят и добавете желаното количество тонер (2, 1, ½ или ¼ за 2.5 л) в Базата на ефект Велатуре. Чрез смесването на количество от 2 тонера с 2.5 литра от Базата на ефект Велатуре, се получава богат цвят, с 1 тонер цветът ще бъде по-лек и ненаситен и чрез по-нататъшно намаляване на количество тонер (½ или ¼), цветът ще придобие деликатни нюанси. Разбъркайте с нискооборотен миксер или шпатула, като внимавате да не повредите физико-химичното състояние на продукта, до получаването на хомогенна смес. Нанасянето се извършва, използвайки един от посочените инструменти: Кандис четка за външни стени, ръкавица, гъба или кърпа. Така ще бъде получен по лесен и бърз начин приятен декоративен ефект с елегантен баланс от тонове и прекрасен ефект, с хармонично съчетание на нюанси. 
  


 

Разход:

30 - 65 мл/м² за един слой.
 

Съхнене:

На допир: 1-2 часа, пълно съхнене: 20-25 дни
  

Изберете цвят от каталога:

 

Поръчка на каталог:

1. Цветовият каталог на ефекта "Velature" можете да закупите на цена 10.80 лв без ДДС.
2. За представители на "Ада Колор" ЕООД предлагаме каталозите на 50% от стойността им.
3. При покупка на продукти CANDIS на стойност 500 лв с ДДС получавате един каталог по избор безплатно.
4. Избраните от Вас каталози може да поръчате в който и да е от магазините на "Ада Колор" ЕООД в страната или да поръчате on-line оттук: