БГ версия
EN version
Декоративни бои и мазилки - Sentiero

Описание:

Sentiero е нов ефект за интериор от серията Le Moderne. Продуктът е екологичен, изцяло на водна основа, произведен от внимателно подбрани суровини. Предлага се в три различни бази: Mimosa – съдържаща черни и жълти частици, Acero – с оранжеви и червени частици и Gelsomino – с бежови и сиви частици. Общото впечатление от нанесения ефект е издялан камък.

Подготовка на повърхността:

Ефектът Sentiero е подходящ за вътрешни стени, покрити както със нови, така и със стари мазилки. Повърхността трябва да бъде здрава, суха, чиста и подготвена за нанасяне. Грундирайте повърхността с Fondo ATF Bianco – Бял грунд за ефекти или с оцветен в избран цвят Fondo ATF Iridechente с тонер, според избрания цвят на ефекта. За нанасяне на грунда използвайте четка, валяк или пистолет и разредете за първи слой с 20-25% с вода, а за втори - с 15-20%. Преди да продължите с нанасяне на ефекта, уверете се, че грундът е напълно изсъхнал.
 

Нанасяне:

Според избрания цвят от каталога нанесете слой от съответната база Sentiero или предварително оцветете базата с тонер и тогава нанесете по повърхността.
За инструмент използвайте сивата пластмасова маламашка на Candis, като нанасяте под ъгъл със самата стена. По този начин някои от частиците в базата ще се счупят и ще се освободи цвят, който е комбиниран с цвета на тонера, за да се формират приятни градации и нюанси, имитиращи дялан камък. Ако се нанася втори слой, уверете се, че първият слой е напълно изсъхнал. 

 

 

Разход:

150 - 200 мл/м² за един слой 
 

Съхнене:

На допир: 2-3 часа, пълно съхнене: 20-25 дни

Изберете цвят от каталога:

  

Поръчка на каталог:

1. Цветовият каталог на ефекта "Sentiero" можете да закупите на цена 28.60 лв без ДДС.
2. За представители на "Ада Колор" ЕООД предлагаме каталозите на 50% от стойността им.
3. При покупка на продукти CANDIS на стойност 500 лв с ДДС получавате един каталог по избор безплатно.
4. Избраните от Вас каталози може да поръчате в който и да е от магазините на "Ада Колор" ЕООД в страната или да поръчате on-line оттук: