БГ версия
EN version
Декоративни бои и мазилки - Maraviglia

Описание:

Маравиля е нов ефект от серията Le Prezioze. Продуктът е изцяло на водна основа, средно транспириращ и екологичен продукт, който се произвежда от внимателно подбрани материали. Получава се, като към База Hoblio Metallic се прибави някой от трите вида на прахообразната Perla Maraviglia: Argento mix, Oro, Rame.

Подготовка на повърхността:

Ефектът Маравиля е подходящ за вътрешни стени, покрити както със нови, така и със стари мазилки. Повърхността трябва да бъде здрава, суха, чиста и подготвена за нанасяне. Грундирайте повърхността с Fondo ATF Bianco – Бял грунд за ефекти, като използвате четка, валяк или пистолет и разредите за първи слой с 20-25% с вода, а за втори - с 15-20%. Преди да продължите с нанасяне на самия ефект се уверете, че нанесеният грунд е напълно изсъхнал.
 

Подготовка на продукта:

Изберете цвят и добавете желаното количество цветен тонер в База Hoblio Metallic, след което добавете и прахообразната перла. Разбъркайте с нискооборотен миксер или шпатула, като внимавате да не повредите физико-химичното състояние на продукта, до получаването на хомогенна смес. 

 

Нанасяне:

Започнете нанасянето на ефекта с четка с кръстосани движения, като разпределяте материала равномерно по повърхността. За да се избегне застъпване на положени слоеве, нанесете един слой върху цялата повърхност без прекъсвания. Ако все пак нанасянето се прекъсне, дори и за кратък период от време, материалът би могъл да бъде разнесен с безцветна пластмасова шпатула; преди да започнете да нанасяте отново, разбъркайте баката с материал, за да избегнете утаяване на перлата по дъното. 

 


 

 

Разход:

Разход 100 - 150 мл/м² за един слой 
 

Съхнене:

На допир: 2-3 часа, пълно съхнене: 20-25 дни

Изберете цвят от каталога:
        Поръчка на каталог:

1. Цветовият каталог на ефекта "Maraviglia" можете да закупите на цена 29.00 лв без ДДС.
2. За представители на "Ада Колор" ЕООД предлагаме каталозите на 50% от стойността им.
3. При покупка на продукти CANDIS на стойност 500 лв с ДДС получавате един каталог по избор безплатно.
4. Избраните от Вас каталози може да поръчате в който и да е от магазините на "Ада Колор" ЕООД в страната или да поръчате on-line оттук: