БГ версия
EN version
Декоративни бои и мазилки - Ori e Argenti, Preziosi & Milletoni

Описание:

ATF Milletoni-Preziosi е интериорен декоративен продукт, принадлежащ към серията "Le Preziose". Това е ефект на водна основа, без всякакви органични разтворители, състоящ се от База Ori & Argenti, както и шест различни полутечни бази Preziosi с метален външен вид (Oro, Argento, Zaffiro, Ametista, Acquamarina, Topazio). ATF Milletoni-Preziosi е иновативен и живописен продукт, който позволява да се получат чудесни нюанси на цветовете и метални ефекти върху вътрешните стени с нанасянето само на един слой. Специалните съставки, използвани в производството, правят материала мек, пастообразен и лесен за прилане.

Подготовка на повърхността:

Ефектът Milletoni-Preziosi е подходящ за вътрешни приложения върху нови и старобоядисани стени. Повърхността трябва да бъде здрава, суха, чиста и подготвена за нанасяне. За да се оптимизира усвояването на материала от стената, използвайте грунд. Нанесете върху повърхността Fondo ATF Bianco – Бял грунд за ефекти, като използвате четка, валяк или пистолет и разредите за първи слой с 25-30% с вода, а за втори - с 20-25%. 

  

Подготовка и прилагане на декоративния продукт:

• Milletoni
Препоръчително е да се раздели стената на участъци от по 1 – 2 м² и ефектът да се нанася поетапно, за да не засъхва материалът. Ако сте избрали декориране в един цвят добавете 1 тонер (за 2.5 л) в Базата Ori & Argenti. Разбъркайте с нискооборотен миксер или шпатула, като внимавате да не повредите физико -химичното състояние на продукта, до получаването на хомогенна смес. Нанасянето се извършва със сивата пластмасова маламашка на Candis. Ако сте избрали декориране в два или повече цвята, разделете неоцветената база Ori & Argenti съответно на две или повече части и оцветете всяка част с различен тонер. Разбъркайте всяка база с нискооборотен миксер или шпатула, като внимавате да не повредите физико -химичното състояние на продукта, до получаването на хомогенна смес. Върху цялата повърхност на сивата пластмасова маламашка на Candis разпределете от всички оцветени вече бази и нанесете върху стената. Продължете декорирането на цялата стена, следвайки същата процедура.


• Preziosi
Препоръчително е да се раздели стената на участъци от по 1 – 2 м² и ефектът да се нанася поетапно, за да не засъхва материалът. Върху цялата повърхност на сивата пластмасова маламашка на Candis разпределете материал по следния начин: оцветена база Ori & Argenti с избран тонер, после някоя от 6-те готови бази Preziosi и накрая оцветена база Ori & Argenti с друг избран тонер. Нанесете върху стената със симетрични и повтарящи се движения. Разпределете материала равномерно по повърхността с чиста маламашка. Продължете декорирането на цялата стена, следвайки същата процедура.
 
 


Разход:

Ori & Argenti: 200 - 240 мл/м² за един слой
Preziosi: 100 - 120 мл/м² за един слой
 
 

Съхнене:

На допир: 3-4 часа, пълно съхнене: 20-25 дни

Изберете цвят от каталога: 


Поръчка на каталог:

1. Цветовият каталог на ефекта "Preziosi&Milletoni" можете да закупите на цена 30.60 лв без ДДС.
2. За представители на "Ада Колор" ЕООД предлагаме каталозите на 50% от стойността им.
3. При покупка на продукти CANDIS на стойност 500 лв с ДДС получавате един каталог по избор безплатно.
4. Избраните от Вас каталози може да поръчате в който и да е от магазините на "Ада Колор" ЕООД в страната или да поръчате on-line оттук: