БГ версия
EN version
Декоративни бои и мазилки - Effetti & Comete

Описание:

Ефектът EFFETTI & COMETE е произведен с внимателна селекция на сурови материали, напълно на водна основа, екологичен. Той е от серията Le Moderne. За постигането му се използва една от базите L’Originale или Iridescente. Ако се използва база L’Originale се получава ефект с по-меко и матово излъчване, а употребата на база Iridescente води до ефект с перлени отблясъци Perlage.

Подготовка на повърхността:

Повърхността трябва да бъде здрава, суха, чиста и подготвена за нанасяне. Грундирайте повърхността с Fondo ATF Bianco – Бял грунд за ефекти, като използвате четка, валяк или пистолет и разредите за първи слой с 20-25% с вода, а за втори - с 15-20%. 

 

Подготовка на продукта:

За Effeti - база L’Originale 2.5 л + 1 цветен тонер + 1 тонер Effetti
За Effeti Perlage - база Iridescente 2.5 л + 1 цветен тонер + 1 тонер Effetti + 1 Перлен Оцветител Perla Di Luce

 

За Comete - база L’Originale 2.5 л + 1 цветен тонер + 3 тонерa Effetti, всеки по 1/2
За Comete Perlage - база Iridescente 2.5 л + 1 цветен тонер + 3 тонер Effetti, всеки по 1/2 + 1 Перлен Оцветител Perla Di Luce

Прилагане на декоративния продукт:

Изберете цвят от каталога и добавете описаните количества оцветители в съответната база. Разбъркайте с пластмасова шпатула или нискооборотен миксер до получаването на хомогенна смес. Нанесете върху повърхността с четка с кръстосани движения, докато разпределите материала по цялата стена. За да се избегне използването на четка върху вече боядисана повърхност, се препоръчва наведнъж да се боядиса цялата стена, без прекъсвания. След 5 – 10 минути пригладете повърхността с Безцветната шпатула за ефекти на Кандис, за да получите финалния ефект.
За получаването на Effeti е необходимо внимателно приглаждане, за да не се разрушат белите и цветни частици.
За получаването на Comete трябва стената да бъде пригладена по-силно, така че частиците да оставят по-дълги цветни следи по стената.
   

Разход:

95 - 143 мл/м² за един слой 
 

Съхнене:

На допир: 2-3 часа, пълно съхнене: 20-25 дни

Изберете цвят от каталога:

 

Поръчка на каталог:

1. Цветовият каталог на ефекта "Effetti" можете да закупите на цена 18.60 лв без ДДС.
2. За представители на "Ада Колор" ЕООД предлагаме каталозите на 50% от стойността им.
3. При покупка на продукти CANDIS на стойност 500 лв с ДДС получавате един каталог по избор безплатно.
4. Избраните от Вас каталози може да поръчате в който и да е от магазините на "Ада Колор" ЕООД в страната или да поръчате on-line оттук: