БГ версия
EN version
Декоративни бои и мазилки - Originale

Описание:

Le Classiche - Originale от Antiche Terre Fiorentine, е революция в света на декоративните бои. В продължение на повече от 10 години насам тази серия продукти очертава тенденцията в използването на цветни мазилки в интериорните пространства. Originale черпи от естетическата красота на Възраждането и я предава на съвременния свят, с начина на нанасяне, който може да бъде изпълнен от всеки. Това е екологично чист продукт, произведен от естествени окиси и смоли от най-високо качество, на водна основа.

Подготовка на повърхността:

Ефектът Originale е подходящ за вътрешни приложения върху нови и старо-боядисани стени. Повърхността трябва да бъде здрава, суха, чиста и подготвена за нанасяне. За да се оптимизира усвояването на материала от стената, използвайте грунд. Нанесете върху повърхността Fondo ATF Bianco – Бял грунд за ефекти, като използвате четка, валяк или пистолет и разредите за първи слой с 25-30% с вода, а за втори - с 20-25%. За още по-плътни нюанси може да прибавите оцветител, близък по цвят до избрания за финален цвят в Белия грунд.


Подготовка и прилагане на декоративния продукт:

Изберете цвят и добавете желаното количество тонер (2, 1, ½ или ¼ за 2.5 л) в Базата Originale. Разбъркайте с нискооборотен миксер или шпатула, като внимавате да не повредите физико-химичното състояние на продукта, до получаването на хомогенна смес. Нанасянето се извършва, използвайки Candis ATF четка, с редуващи се и кръстосани движения, по 1-2 квадратни метра повърхност. След около 5-10 минути, загладете стената с ATF Candis шпатула, за да се получи крайния ефект. Продължете декорацията по цялата стена, като следвате същата процедура.

Разход:

95 - 143 мл/м² за един слой 
 

Съхнене:

На допир: 2-3 часа, пълно съхнене: 20-25 дни

Изберете цвят от каталога:
                                   

 

Поръчка на каталог:

1. Цветовият каталог на ефекта "Originale" можете да закупите на цена 15.20 лв без ДДС.
2. За представители на "Ада Колор" ЕООД предлагаме каталозите на 50% от стойността им.
3. При покупка на продукти CANDIS на стойност 500 лв с ДДС получавате един каталог по избор безплатно.
4. Избраните от Вас каталози може да поръчате в който и да е от магазините на "Ада Колор" ЕООД в страната или да поръчате on-line оттук: