БГ версия
EN version
Glitter

Описание:

Цветна прахообразна добавка Glitter, екологична и съвместима с ефектите Candis. Използвайте, за да добавите нотка индивидуалност, свежест и елегантност към декоративния завършек на Вашия интериор. Предлага се в 6 различни цвята в опаковки от 25 грама. Една опаковка от Glitter е достатъчна за 2,5 л декоративна база на Candis, но концентрацията може да е различна в зависимост от предпочитанията. Когато Glitter се добави към съответния продукт, не се променят физико-химичните свойства на продуктите, нито начинът им на нанасяне. Вижте някои примерни варианти на нанесени ефекти с добавен Glitter.

Употреба:

Добавете желаното количество Glitter към избрания от Вас ефект и разбъркайте с шпатула или нискооборотен миксер до получаването на хомогенна смес. Нанесете според инструкциите на съответния декоративен ефект. Добавките Glitter могат да бъдат нанасяни и върху предварително боядисани стени, чрез смесване на продукти с SUPER GLAZE - прозрачен продукт, подходящ за придаване на яркост на непрозрачни и полу-непрозрачни стени.

Внимание:

Добавката Glitter е препоръчително да се прибавя само към продукти на Candis. Не поемаме отговорност, ако не се получи желаният ефект при добавяне на Glitter към продукти от други марки! 


 

 

 

Поръчка на каталог:

1. Цветовият каталог на ефекта "Glitter" можете да закупите на цена 22.00 лв без ДДС.
2. За представители на "Ада Колор" ЕООД предлагаме каталозите на 50% от стойността им.
3. При покупка на продукти CANDIS на стойност 500 лв с ДДС получавате един каталог по избор безплатно.
4. Избраните от Вас каталози може да поръчате в който и да е от магазините на "Ада Колор" ЕООД в страната или да поръчате on-line оттук: