БГ версия
EN version
Дълбокопроникващ грунд концентрат 1:7

Описание:

Концентриран безцветен грунд за интериор и екстериор. Прониква много добре в повърхността, като я заздравява. Създава връзка между боята и повърхността. Намалява абсорбиращите свойства на повърхността и разхода на боя. Продуктът не съдържа опасни компоненти.

Повърхности за нанасяне:

Може да се нанася както върху високо абсорбиращи повърхности и/или такива, които отделят прах като хоросан, варомиещи облицовки, газобетон, така и върху стари стени, които са били боядисани с ниско качество минерални мазилки и са изгубили характеристиките си. 

Разход (за един слой):

15-25 мл/м² в зависимост от гладкостта и абсорбиращата способност на повърхността. С 1 литър може да се покрие площ от 40-65 м². За определяне на окончателен разход направете пробно нанасяне.

Подготовка на повърхността:

Повърхността, върху която ще се нанася грундът трябва да е здрава, чиста, суха и подготвена за нанасяне. Може да се почисти с вода, с разтворен в нея мек сапун. Нанасянето на грунда се извършва с четка или валяк, като не трябва да се правят излишни щрихи, а валякът да се движи в една посока по повърхността. По време на нанасяне температурата на повърхността трябва да е между +5°C и +30°C. Да се предпазва от замръзване при процесите на нанасяне и съхнене. Използваните инструменти почистете с вода.

Време за съхнене (при 20°С и 65 HR):

2 часа 

Разреждане:

 

1 част грунд се разрежда със 7 части вода.

Опаковка:

1 л