БГ версия
EN version
Декоративни бои и мазилки - Dalumak

Описание:

Далумак е продукт от серия Le Moderne на Декоративните бои и мазилки CANDIS, изцяло на водна основа и дишащ, изработен от внимателно подбрани съставки. Има 5 различни бази – Red, Orange, Grey, Aqua и Brown, към които могат да се прибавят цветни тонери.

Подготовка на повърхността:

Ефектът Sentiero е подходящ за вътрешни стени, покрити както със нови, така и със стари мазилки. Повърхността трябва да бъде здрава, суха, чиста и подготвена за нанасяне. Грундирайте повърхността с Fondo ATF Bianco – Бял грунд за ефекти. За нанасяне на грунда използвайте четка, валяк или пистолет и разредете за първи слой с 20-25% с вода, а за втори - с 15-20%. Преди да продължите с нанасяне на ефекта, уверете се, че грундът е напълно изсъхнал.
 

Нанасяне:

Разбъркайте добре базата Далумак, преди употреба. Изберете цвят от каталога и добавете в посочената от петте бази нужното количество тонер от избрания цвят. Разбъркайте с шпакла или с нискооборотен миксер до получаване на хомогенна смес. Разделете повърхността на участъци от 1 – 2 м² и нанесете от продукта. След няколко минути, когато материалът е леко изсъхнал, загладете с пластмасова маламашка до получаване на желания ефект и равномерно разпределяне на материал по стената. 


 

Разход:

65-105 мл/м² за един слой 
 

Съхнене:

На допир: 2-3 часа, в дълбочина: 12 часа, пълно съхнене: 30 дни

Изберете цвят от каталога:
Поръчка на каталог:

1. Цветовият каталог на ефекта "Dalumak" можете да закупите на цена 25.40 лв без ДДС.
2. За представители на "Ада Колор" ЕООД предлагаме каталозите на 50% от стойността им. 
3. При покупка на продукти CANDIS на стойност 500 лв с ДДС получавате един каталог по избор безплатно.
4. Избраните от Вас каталози може да поръчате в който и да е от магазините на "Ада Колор" ЕООД в страната или да поръчате on-line оттук: