БГ версия
EN version
Битумен грунд за рулонна хидроизолация

Описание:

Битумен грунд за рулонна хидроизолация рулонни хидроизолации и течни изолационни продукти на битумна основа, лесен за употреба, съставен от вода и битум със специални характеристики. Битумният грунд помага за сцеплението на повърхността с битумните рулонни хидроизолации и течни изолационни продукти на битумна основа, осигурява сигурно задържане и предпазва от незалепени места.

Подготовка на повърхността:

Повърхността трябва да бъде изчистена от прах, мазнини, строителни отпадъци и мръсотия и трябва да бъде суха. След като се смеси с 20% максимално с вода, се нанася на повърхността с четка, валяк или чрез пръскане. Приложението не трябва да се извършва в дъждовно време и на мокри повърхности. Времето за съхнене е от 4 до 24 часа, в зависимост от метеорологичните условия.

Предимства на продукта:

Грундът се прилага студен; по този начин е лесно да се използва. Той не съдържа запалими и токсични материали. Така може да се използва безопасно в закрити помещения и на открито. След като водата в грунда се изпари, се образува водоотблъскващ слой, който е неразтворим във вода. Този продукт лесно се залепя към всички видове повърхности. Той е икономичен материал.

Съхранение:

Никога да не се прилага в дъждовно време и на мокри подове. В случай, че материалът трябва да се разреди, можете да получите търсената консистенция чрез смесването му с вода.

Опаковка

Тенекиена бака 17 кг

Вид

Тъмно кафява - Черна вискозна течност

Температура на повърхността за прилагане

+5 ° C / +35 ° C

Разход

400 гр/м² за един слой

Съхранение

Срок на годност - 12 месеца. Продуктите трябва да се поставят на хладно и сухо място