БГ версия
EN version
Декоративни бои и мазилки - Pashnina

Описание:

Пашмина е нова декорация за интериор от Candis Antiche Terre Fiorentine, принадлежаща към семейството на Le Moderne. Това е декоративен продукт в съответствие със съвременните тенденции, които благоприятстват с естествени цветове, топли и обвиващи тонове за получаване на не твърде натрапчив ефект, леко кадифен (на допир), елегантен и изискан.

Пашмина е продукт, напълно съставен на водна база. Той е екологично чист продукт, произведен от подбрани суровини и е на разположение като неутрална база, която може да се оцвети със серия от цветни тонери Candis.

Подготовка на повърхността:

Повърхността, върху която ще се нанася ефектът Пашмина, трябва да е здрава, суха, чиста и подготвена за нанасяне. Изберете в каталога Пашмина цвят. Оцветете Грунда "Fondo Iridescente" в съответния цвят, като прибавите към неоцветения грунд посоченото количество тонер. Разбъркайте с нискооборотен миксер до получаването на хомогенна смес. Нанесете два слоя от оцветения грунд, като използвате четка, валяк или пистолет и разредите за първи слой с 25-30% с вода, а за втори - с 15-20%. Единствено цветът 00 изисква нанасяне на Бял грунд Fondo ATF Bianco.
 

Подготовка на продукта:

Преди да се пристъпи към нанасяне на Пашмина се уверете, че грундът е добре изсъхнал. Изсипете избрания тонер в неутралната база Пашмина и разбъркайте с помощта на шпакла ръчно или с механична бъркалка до получаване на хомогенна смес. За пропорциите да се следват количествата, дадени в каталога.

 

Нанасяне:

Разделете стената на участъци от по 1 – 2 м² и започнете нанасянето на ефекта с четка с кръстосани движения. След изсъхване изсъхване на първия слой може да се нанесе втори по същия начин. Продължете декорирането на цялата стена, следвайки същата процедура. 
 


 

Разход:

5-7 м²/л за един слой
 

Съхнене:

На допир: 2-3 часа, пълно съхнене: 20-25 дни

Поръчка на каталог:

1. Цветовият каталог на ефекта "Pashmina" можете да закупите на цена 35,00 лв без ДДС.
2. За представители на "Ада Колор" ЕООД предлагаме каталозите на 50% от стойността им.
3. При покупка на продукти CANDIS на стойност 500 лв с ДДС получавате един каталог по избор безплатно.
4. Избраните от Вас каталози може да поръчате в който и да е от магазините на "Ада Колор" ЕООД в страната или да поръчате on-line оттук: