БГ версия
EN version
П.У. Бяла боя 4+1 - серия SUPER

Описание:

Двукомпонентна полиуретанова боя, която образува твърд слой с висока устойчивост на пожълтяване, надрасквания и удари. Смесване с катализатор в съотношение 4:1 (по тегло). Предлага се във варианти гланц, полумат и мат.
Опаковка: 12 кг, 3 кг

Гланц:

 


 

Полумат и мат:

 


Катализатор:

 Разреждане:

Разредете 35-40% с Полиуретанов разредител Filli Boya Super Polyurethane Thinner (FILADUR ST 00.000).

Начин на приложение:

Метод на приложение: чрез пръскане Прилагане на околната среда: 15°С - 30°С, 40% -70% RH Нанася се върху повърхности, третирани с полиуретанов грунд и шлайфани. Пригответе смес по указаната пропорция. Разбърква се добре и се прилага на 2 или 3 слоя в зависимост от повърхността. Препоръчва се да се изчака 5 до 10 минути между всеки слой. Годност на готовата смес: 3.5 часа. ИЗСЪХВАНЕ (20°C) Сухо на допир: 15 минути Пълно изсъхване: 48 часа

Разход:

1 кг боя може да покрие от 10-12 м2 площ на един слой в зависимост от повърхността и метода на приложение (с изключение на загубите). За определяне на окончателен разход направете пробно нанасяне.

Съхранение:

Боята може да се съхранява в продължение на 1 година, а втвърдителят може да се съхранява в продължение на 6 месеца, ако не се отваря. Съхранявайте в добре вентилирана среда, без пряка слънчева светлина между 5°C и 30°C и с взети противопожарни мерки.

Разфасовка:

3 кг, 12 кг