БГ версия
EN version
Маскираща Течност за Бояджийски Камери - 06839

Описание:

Течността за Бояджийски камери е на водна основа, за пръскане, маскиращо покритие, което предпазва вътрешната страна на камерата от замърсяване с боя и преразход при боядисване. Образува се ясно видим, сух защитен филм, който може да се изплакне лесно с вода. Вече не отнема време за премахване или обелване на образувалия се филм по стените на камерата. Когато течността изсъхне тя не влияе нито променя осветлението в камерата.
 
ВНИМАНИЕ ! Може да причини дразнене на очите, кожата, носът и гърлото. 

Нанасяне:

 Почистете стените на камерата преди да използвате 3M (TM) Маскиращата Течност за Бояджийски Камери.
1. Преди нанасяне на течността стените трябва да са напълно сухи.
2. Напълнете пистолета за боядисване с течността и нагласете налягането на въздуха според препоръчителните настройки по обурудването (Вижте отдолу).
3. Нанесете първи мокър слой по всички повърхности, включително стъкла и осветителни тела. Не пропускайте участъци и избягвайте разливи.
4. Изчакайте да изсъхне.
5. Нанесете втори мокър слой. След като вторият слой също изсъхне може да се наложи да нанесете трети мокър слой, който допълнително предпазва повърхностите, като например ниските участъци на камерата тъй като там концентрацията на наслоени бои може да е по-висока.
 
ЗАБЕЛЕЖКА: Преди да нанесете по повърхностите на бояджийската камера, се уверете, че те са напълно сухи. Можете да изчакате 1 вечер за да изсъхне, или направете два цикъла по 40 минути, всеки с изпичане на 9.44 ° C. Това ще гарантира, че повърхностите са сухи.
 

Разход:

 Ще са нужни около 1/ 1/2 до 2 литра за конвенционална камера. 
 

Премахване:

1. Изчаква се достигането на стайна температура.
2. Изключете лампите в бояджийската камера.
3. С помощта на маркуч или пароструйка напръскайте повърхностите, върху които е използван 3M(TM) Маскиращата Течност за Бояджийски Камери.
4. Изчакайте 5 минути докато се накисне във вода. При нужда повторете с повече вода и изчакайте.
5. Използвайте ръкавици или четка при измиване, за да се изтъркат всички области с тежък преразход и наслоявания. За някои места може да се използва 3M (TM) скоч-брайт, (TM) Scuff гъба, за по-лесно разграждане на наслоената боя която пречи на водата да проникне във филма.
6. Изплакнете останалата наслоена боя и 3M (TM) Маскиращата Течност за Бояджийски Камери с маркуч или пароструйка.
7. При използването на въздух под налягане и пароструйка не мокрете осветителните тела, пукнатини. Изчакайте камерата да изсъхне напълно, и водата от пода да се оттече (може да изпозвате моп).
 
Преди да нанесете повторно, се уверете, че всички повърхности са напълно сухи.
 
За допълнителна информация прочетете Техническата Характеристика. 

Видео за използване на продукта:Каталог с продукти за Авторепаратура:

 

 

Галерия: