БГ версия
EN version
НОВИ ПРОДУКТИ

ABC 910 П.У. Пяна-лепило за EPS и XPS

П.У. ПЯНА-ЛЕПИЛО ЗА EPS и XPS


Описание:

PU Adhesive Foam е еднокомпонентна аерозолна полиуретанова пяна- лепило, която бързо се втвърдява при влага. Осигурява много бързаа и мощна адхезия за различни строителни материали, особено се препоръчва при топлоизолационни системи.

ABC 100 Акрилен уплътнител

Акрилен уплътнител


Описание:

ABC 100 Acrylic Sealant е еднокомпонентен акрилен уплътнител. При разширяване на фугата между сглобяем конструктивен елемент. При монтаж на дървена, PVC, желязна и алуминиева дограма. Като свързващ елемент при камък, дърво, бетон, мазилки и тухли и др. За уплътняване на рамките на прозорци и врати към зидарията.

Безцветен грунд концентрат

Описание:

Концентриран безцветен грунд за интериор. Притежава висока проникваща сила и отлична адхезия. Грундът създава по-добро сцепление чрез създаването на мост между боята и повърхността. Той намалява абсорбцията на повърхността, предотвратява бързото изсъхване на боята и неравномерното разпределение на цветовете от последния слой върху повърхности с различна абсорбция. Намалява количеството на използвана боя.

TRAVERTINO

Описание:

Декоративна мазилка на минерална основа с висока паропропускливост и въздухонепроницаемост, която придава вид на травертин по вътрешни стени.
• Структурата на мазилката дава възможност за постигане на различни декоративни ефекти в зависимост от желанието на клиента и умението на майстора
• Благодарение на високата си пропускливост позволява на повърхността да диша
• Създаден изцяло на водна основа, продуктът е безвреден за здравето на човека и околната среда
• Мазилката е приятна на мирис, благодарение на парфюмираните си съставки.

Хидроизолационен кристализиращ се разтвор на циментна основа

Описание:

AQUAFİX
Хидроизолационен кристализиращ се разтвор на циментна основа в прахообразна форма, изработен от специално селектирани фини агрегати и химикали, активиращи се от вода и влага. Продуктът се прилага и от двете страни на водния натиск и химикалите, които съдържа, проникват в бетона в дълбочина чрез взаимодействие на влага с цимента от бетона. Формира кристали, които не се разтварят в капилярни кухини и пори.

UV - Устойчиво еластично хидроизолационно покритие на акрилна основа

Описание:

ACRILAN 600
UV устойчиво еластично хидроизолационно покритие, която се полага с валяк или четка върху бетонни покриви, поцинкована ламарина, цинк, алуминий, ламарина и други повърхности. Може да се полага върху хоризонтални и вертикални покриви, покрай комини, бетонни улеи, улуци, балкони, тераси, бани, кухни и други места, нуждаещи се от хидроизолация.

Антикорозивна боя 3 в 1

Описание:

Описание: Последен слой декоративен продукт, комбиниращ преобразовател за ръжда, грунд и лак. Може да се прилага директно към ръждясала или към чисто нова метална повърхност. Осигурява надеждна защита . Предотвратява достъпът на въздух към метала, като по този начин предотвратява корозия. Предпазва повърхността от вредните ефекти на ултравиолетовите лъчи. Не съдържа ароматни въглеводороди, олово и хром. Съдържа активни антикорозионни пигменти.

UV Устойчива хидроизолационна мембрана

Описание:

POLYMERA MS / POLYMERA MS FLUID
UV устойчива течна мембрана, която може да се полага с валяк или четка върху различни видове покриви. Продуктът има много добра адхезия към бетон, поцинкована ламарина, етернит. Еднокомпонентен продукт, готов за употреба, без мирис.
Цветове: бяло, сиво, черно, керемидено, зелено, синьо.

 

Безцветен грунд концентрат 1:7 - 1:10

Описание:

Високо концентриран безцветен грунд на водна основа с висока степен на проникване и добро сцепление. Грундът е без мирис, увеличава адхезията, като създава сцепление между латекса и повърхността, намалява способността за абсорбиране на повърхността, предотвратява латексът да изсъхне бързо и да промени цвета си, както може да се наблюдава при повърхности с различни абсорбиращи свойства. Грундът намалява разхода на латекс значително и е природосъобразен.

Бял Акрилен Дишащ Латекс - Мат

Описание:

Бял акрилен латекс на водна основа, предназначен за стени и тавани, придава матов ефект.

Хамершлак Графит 3 в 1

Описание:

Последен слой декоративна боя на базата на епоксидно модифицирана синтетична смола, бързосъхнеща, съдържаща смес от пигменти, антикорозивна. Освен че е бързосъхнещ, хамершлак - графитът създава на повърхността слой, който я защитава от влагата в атмосферата и я прави устойчива на корозия. Уникалната 3 в 1 формула комбинира преобразовател за ръжда, грунд и лак.

Хамершлак 3 в 1

Описание:

Бързосъхнеща боя на алкидно-стиролна основа, използва се като последен слой върху метални повърхности и придава вид на кован метал. Уникалната 3 в 1 формула комбинира преобразовател за ръжда, грунд и лак. Хамершлакът може бързо и лесно да украси и да защити металната повърхност от атмосферни влияния и корозия. За разлика от конвенционалните покрития за метал, хамершлакът се прилага директно върху повърхността и ръждата.

Fandeck Interior Catalogue

Описание:

Новият каталог за интериорни цветове е изработен за улеснение на клиентите при избор на цвят, като е разделен на 3 различни групи:
1. Светли цветове - 65 цвята
2. Наситени цветове - 430 цвята
3. Натурални цветове - 500 цвята

В каталога на отделна страница са показани различните гланцовости, в които могат да се изпълнят посочените цветове.

Декоративни бои и мазилки - Dalumak

Описание:

Далумак е продукт от серия Le Moderne на Декоративните бои и мазилки CANDIS, изцяло на водна основа и дишащ, изработен от внимателно подбрани съставки. Има 5 различни бази – Red, Orange, Grey, Aqua и Brown, към които могат да се прибавят цветни тонери.

Adamantia

Описание:

Декоративна прахообразна добавка към базите на ефект HOBLIO.

Акрилна мазилка

Описание:

Гранулирана декоративна мазилка на акрилна основа, готова за полагане.
Особености:
  • Висока пропускливост на водни пари, което позволява на сградата да диша.Алкалоустойчива, UV устойчива. Предлага се в следните едрини:
  • Драскана: 1.2 mm – 1.5 mm - 2 mm
  • Влачена: 1.5 mm - 2 mm
  •  

Декоративна Силиконова Релефна мазилка

Описание:

Декоративна силиконова релефна мазилка (релефен фасаген), който се нанася с валяк, придавайки релефен вид на фасадата. Паропропусклива е, безвредна за околната среда, устойчива на UV лъчи. Има отлична покривност, устойчива е на замърсяванията на въздуха, на влага и на мухъл. Заличава дефектите на повърхността, благодарение на релефната си структура. Нанася се върху всички видове бетон, гипс, минерални мазилки и стари боядисани фасади с избледнели цветове.

Цветен Силиконов Латекс

Описание:

Цветен силиконов латекс, с матов ефект, декоративен, предназначен за вътрешна употреба.

Дълбокопроникващ грунд концентрат 1:4

Описание:

Концентриран безцветен грунд за интериор и екстериор. Прониква много добре в повърхността, като я заздравява. Създава връзка между боята и повърхността. Намалява абсорбиращите свойства на повърхността и разхода на боя. Продуктът не съдържа опасни компоненти.

Дълбокопроникващ грунд концентрат 1:7

Описание:

Концентриран безцветен грунд за интериор и екстериор. Прониква много добре в повърхността, като я заздравява. Създава връзка между боята и повърхността. Намалява абсорбиращите свойства на повърхността и разхода на боя. Продуктът не съдържа опасни компоненти.

Акрилен Цветен Латекс - Мат

Описание:

Акрилен Цветен латекс на водна основа. Продуктът е предназначен за вътрешна употреба. Придава матов ефект.
Опаковка: 20 кг, 10 кг, 3.5 кг, 1 кг.
 
 

Дюбел за топлоизолация (Серия: SP Star)

Описание:

Това е пластмасов дюбел с широка шапка. Когато дебелината на изолационната плоча е по-голяма, използвайте дюбел с широка шапка. Диаметърът на пластмасовия дюбел е 10 мм, а този на пирона - 8 мм. Дължината на дюбела трябва да е такава, че самият дюбел да влиза в стената 3 см., а пиронът - 5 см. Главата трябва да бъде 60 мм. Сертифициран дюбел с европейско техническо одобрение (ЕТА-08/0340).

Изтеглете Декларация за експлоатационни показатели оттук:
 

Комплект инструменти за полагане на фаянс

Описание:

Комплект инструменти с кофа, които служат за полагане на лепило, фугиране и почистване на повърхности, като фаянсови плочки, теракот, гранитогрес и мрамор.

Поливинилацетатно лепило /C200/ - Бяло

Описание:

П.В.А лепило за залепване на хартия, картон, подови настилки, облицовки за стени на текстилна основа, така също се използва като добавка в гипсови и циментни разтвори.
 

АМВ Разредител

Описание:

Използва се за разреждане на алкидни и синтетични грундове, бои и лакове. Употребява се за измиване на бояджийски инструменти (четки, валяци, шпакли, пистолети и др.)

Универсален байц за дърво

Описание:

• Концентриран универсален байц за дърво
• Универсален - може да се разрежда с вода или разтворител
 

Продуктът се използва преди нанасяне на лакови покрития на всякакви видове дървен материал. Байцът се използва за оцветяване на целулозни и полиуретанови лакове.

Алкиден грунд с висока адхезия - Сив

Описание:

Копринен грунд без допълнителен блясък с висока адхезия, бързо съхнещ. Предотвратява корозията на стоманени и метални повърхности, като върху него могат да бъдат нанасяни разтворители и бои на водна основа. Устойчив е на нитроцелулозни разредители и на атмосферните условия. Не съдържа аромат и олово.

 

Коресилин Еко

Описание:

Предназначен за разреждане на нитроцелулозни лакове, емайллакове, грундове, китове и други.

На вид е прозрачна лесно подвижна течност, без механични примеси.

Опаковки: 1 л, 2.5 л, 5 л, 14 л

 

Коресилин

Описание:

Предназначен за разреждане на нитроцелулозни лакове, емайллакове, грундове, китове и други.

На вид е прозрачна лесно подвижна течност, без механични примеси.

Опаковки: 1 л, 2.5 л, 5 л, 14 л

Силиконов Цветен Фасаген

Описание:

Силиконов цветен фасаген, с матов ефект, предназначен за външна употреба. Нанася се върху повърхности на минерална основа, бетон, гладки или неравни повърхности, върху всякакъв вид мазилки, стари боядисани фасади с избледнели цветове. Фабрично оцветени 37 цвята и възможност за оцветяване на машина в цвят по избор.