БГ версия
EN version
Oцветител за латекси, фасагени, грундове, фугин

Описание:

Оцветител на водна основа, немиришещ и паропропусклив. Добавя се в латекси, фасагени, грундове и фугин за постигане на 120 нюанса.  Има добра покривност.
 

Повърхности за нанасяне:

Може да се нанася върху всякакви повърхности, които искаме да предпазим и декорираме, върху бетонни, шпакловани и китосани дървени и минерални повърхности, както върху вътрешни и външни стени.

 

Разход (за един слой):

110-160 мл/м²
 

Нанасяне:

Повърхността, върху която ще се нанася продуктът, трябва да е чиста, суха и подготвена за нанасяне. Неравните участъци по повърхността трябва да се запълнят, а остатъците от други материали да се почистят. Препоръчително е предварително да се нанася грунд, според специфичната структура на повърхността. При силно абсорбиращи и прашни повърхности използвайте Безцветен грунд Betek Gypsum Primer или 1/7 Concentrated primer, а за повърхности, които са много малко абсорбиращи и не отделят прах или при повърхности които не се боядисват за първи път е необходимо да се използва Бял Грунд Betek Primer. По време на нанасяне температурата на повърхността трябва да е между +5°C и +30°C.

 

Време на съхнене: (при 20ºC и 65 HR):

Нанасяне на втория слой: след 6 часа. Пълно съхнене: 24 часа. 
 

Разреждане:

При нормална употреба се разрежда до 5% с вода. 
 

Разфасовка:

50 мл, 300 мл