БГ версия
EN version
Фина циментова смес за корекции "Стако 0"

Описание:

Фина гранулна мазилка за циментова основа за пълно или частично запълване, изравняване и ремонт на повърхността. Има отлична адхезия. Не се напуква, нагъва и свива. Не възпрепятства паропропускливостта на повърхността.

Повърхности за нанасяне:

Betek Stako 0 се използва за запълване и изравняване на малки пукнатини по вътрешни минерални повърхности, както и по външни като бетон, груб бетон, газобетон или мазилка, въпреки че може да са били подсилени с груби или фини добавки или специални минерални мазилки. Използва се надеждно за изграждане на равна повърхност, като коригира и запълва дупките и дефектите по нея. Дебелина на нанесения слой - 0.2 до 3 мм.

 

Разход:

Около 1.5-1.8 кг/м2 за всеки слой.
 

Нанасяне:

Подготовка на повърхността – Повърхността, на която ще се нанася продуктът, трябва да е почистена от всякакъв вид замърсявания като прах, масла и останки от други материали. Слабите и песъчливи повърхности трябва да са изцяло почистени от стари продукти, използвайки общите механични методи. Преди да се приложи Betek Stako 0, за да подсили повърхността, последният слой боя трябва да се премахне напълно или колкото е възможно, дори и тя да остане неравна. Почистете преди нанасяне. Преди да нанесете гипса е необходимо да навлажните повърхността.
Нанасяне – В чист контейнер смесете 1 опаковка (25 кг.) Betek Stako 0 с 5 литра вода, като разбърквате с ниско оборотна електрическа бъркала (400 оборота в минута) до премахването на въздушните мехури. 3-4 минути след първата операция разбъркайте отново. Сместа е готова за нанасяне след кратко време. Нанасянето може да се извърши чрез шпатула, стоманена мистрия или пръскане. По време на нанасяне температурата на повърхността и околната среда трябва да е между +5 °C и +30 °C. След нанасяне предпазвайте от пряка слънчева светлина и ветровити места. След приключване на работа, инструментите могат да се измият с вода. За повишаване характеристиките на Betek Stako 0 е препоръчително да добавите Betek Lateks, разреден с вода.

 

Време на съхнене:

Първоначално съхнене: 24 часа. Пълно съхнене: 3 дни.

 

Разфасовка:

25 кг.