БГ версия
EN version
Декоративни бои и мазилки - Vintage

Описание:

Vintage е интериорна декоративна боя от линията Antiche Terre Fiorentine, производна на декоративната боя, която наричаме Original. Съдържа различно оцветени флокули и е достъпна в 8 базови цвята: Vanilla, Coral, Amber, Sea Breeze, Rosé, Lagoon, Parchment и Forest. Тези бази също съдържат малки количества перлени микро пигменти, които придават на боята мек и блестящ допир („перлен” ефект). Vintage предлага широка гама от хармонични цветове, която ви позволява да създадете елегантни нюанси на практика без никакви усилия, благодарение на лекотата, с която този продукт се нанася. Този продукт е изцяло на водна основа, полупропусклив, екологичен и е направен от внимателно подбрани сурови материали.

Подготовка на повърхността:

Ефектът Vintage е подходящ за вътрешни стени, покрити както със нови, така и със стари мазилки. Повърхността трябва да бъде здрава, суха, чиста и подготвена за нанасяне. Процесът по нанасяне започва с 1 слой Оцветяващ се Грунд Ефекти Iridescente, смесен с подходящ оцветяващ тонер. С цел да получите най-добрите резултати грундът (смесен с ATF цветен тонер) трябва да бъде нанесен с четка, валяк или чрез пръскане с пистолет. Препоръчват се 2 слоя – първият разреден с 20-25% вода и вторият – с 15-20% вода. Преди да нанесете декоратичната боя се уверете, че Оцветяващият се грунд (смесен с цветния тонер) е напълно изсъхнал. 

 

Подготовка и прилагане на декоративния продукт:

Изсипете количеството цветен тонер, уточнено в каталога, в опаковката на База Vintage и внимателно разбъркайте с шпатула или механичен миксер, докато не получите хомогенна смес.
Използвайки четка Candis ATF, нанесете боята чрез кръстосани движения върху повърхност от 1-2 м². За да получите желания ефект, трябва да разнесете нанесения материал по повърхността с чиста четка. След 5-10 минути (точното време може да варира в зависимост от климатичните условия и от вида на повърхността) може да създадете финалния щрих чрез заглаждане на стената с шпатула Candis.
След това продължете със същата процедура по останалата повърхност от стената. 
 

 

 
 

 

Разход:

95-140 мл/м²
 

Съхнене:

На допир: 2 – 3 часа, пълно изсъхване: 20-25 дни

Изберете цвят от каталога:  

Поръчка на каталог:

1. Цветовият каталог на ефекта "Vintage" можете да закупите на цена 32.80 лв без ДДС.
2. За представители на "Ада Колор" ЕООД предлагаме каталозите на 50% от стойността им.
3. При покупка на продукти CANDIS на стойност 500 лв с ДДС получавате един каталог по избор безплатно.
4. Избраните от Вас каталози може да поръчате в който и да е от магазините на "Ада Колор" ЕООД в страната или да поръчате on-line оттук: