БГ версия
EN version
Декоративни бои и мазилки - Hoblio

Описание:

HOBLIO e специална декоративна боя за интериор от линията Le Etniche, която е разработена, за да придаде на стените в дома ви привлекателен и интригуващ облик. Тя комбинира изключителна красота с висока устойчивост през годините. Базите Hoblio се предлагат в 4 различни цветови варианта: Oro, Argento, Opaca, Metallic. Базите се оцветяват с тонери, а към база Metallic могат да се добавят и перлени оцветители, които се предлагат в 5 варианта: Oro gialo, Oro inca, Bronzo lux, Rame lux, Argento brillante. Благодарение на внимателно подбраните сурови материали тези продукти пресъздават същия ефект на светлина и сенки като формите на дюните в пустинята, образувани от вятъра. Ще изпитате огромно задоволство като вдъхнете нов живот на стаите в дома си. Процесът по нанасяне е невероятно лесен, а и с широкото разнообразие от цветове, светлинни трикове и отражения, от които може да избирате, всичките ви естетични потребности ще бъдат посрещнати.

I начин за нанасяне:

Грундирайте повърхността с Fondo ATF Bianco – Бял грунд за ефекти. За нанасяне на грунда използвайте четка, валяк или пистолет и разредете за първи слой с 20-25% с вода, а за втори - с 15-20%. Преди да продължите с нанасяне на ефекта, уверете се, че грундът е напълно изсъхнал. Ефектът се получава по различни начини:
• Нанесете слой от база Gold или Silver с четка с редуващи се кръстосани движения и внимавате да издърпвате добре боята, за да избегнете натрупвания.
• Оцветете някоя от базите с желано количество (¼, ½, 1 или 2) тонер и с четка нанесете на стената по гореописания начин.
• Прибавете към база Hoblio Metallic някой от 5 вида от прахообразната Perla Metallic, като 250 гр перла смесите с 2.5 л база Metallic. Нанесете с четка с редуващи се кръстосани движения и внимавате да издърпвате добре боята, за да избегнете натрупвания.
 

 

II начин за нанасяне:

Грундирайте повърхността с Цветния грунд Fondo Perlescente Livorno. За нанасяне на грунда използвайте четка, валяк или пистолет и разредете за първи слой с 20-25% с вода, а за втори - с 15-20%. Преди да продължите с нанасяне на ефекта, уверете се, че грундът е напълно изсъхнал. Прибавете към база Hoblio Metallic прахообразната Perla Metallic Argento brillante, като 250 гр перла смесите с 2.5 л база Metallic. Нанесете с четка с редуващи се кръстосани движения и внимавате да издърпвате добре боята, за да избегнете натрупвания.
Препоръчително е да работите без прекъсвания, за да избегнете повторното минаване върху вече нанесена декорация.

 

 

Разход:

Oro, Argento, Metallic: 100 - 150 мл/м² за един слой
Opaca: 100 - 150 мл/м² за един слой

 

Съхнене:

На допир: 2-3 часа, пълно съхнене: 20-25 дни
  

Изберете цвят от каталога:

 


Поръчка на каталог:

1. Цветовият каталог на ефекта "Hoblio / Hoblio Rustico" можете да закупите на цена 33.40 лв без ДДС.
2. Цветовият каталог на ефекта "Hoblio Metallic + Perla di Luce (Vol. 1)" можете да закупите на цена 36.80 лв без ДДС.
3. Цветовият каталог на ефекта "Hoblio Metallic + Perla di Luce (Vol. 2)" можете да закупите на цена 36.80 лв без ДДС.
4. За представители на "Ада Колор" ЕООД предлагаме каталозите на 50% от стойността им.
5. При покупка на продукти CANDIS на стойност 500 лв с ДДС получавате един каталог по избор безплатно.
6. Избраните от Вас каталози може да поръчате в който и да е от магазините на "Ада Колор" ЕООД в страната или да поръчате on-line оттук: