БГ версия
EN version
Декоративни бои и мазилки - Nylum

Описание:

Нилум е нова декорация за интериор от Candis Antiche Terre Fiorentine, принадлежаща към семейството на Le Preziose. Нилум е продукт, напълно съставен на водна основа. Той е екологично чист продукт, произведен от подбрани суровини и е на разположение като неутрална база, която може да се оцвети със серия от цветни тонери Candis. Нилум е декоративен продукт за интериор и е подходящ за прилагане върху гладки стени. Той не е подходящ за груби и неравни повърхности.

Подготовка на повърхността:

Повърхността, върху която ще се нанася ефектът Нилум, трябва да е здрава, суха, чиста и подготвена за нанасяне. Нанесете два слоя от избрания цвят от Цветния грунд Fondo Per Antiche Terre Fiorentine Perlescente (Arezzo, Grosseto, Livorno, Lucca, Pisa и Siena), като използвате четка, валяк или пистолет и разредите за първи слой с 25-30% с вода, а за втори - с 20-25%. 
 

Подготовка на продукта:

Преди да се пристъпи към нанасяне на Нилум се уверете, че грундът е добре изсъхнал. Изсипете избрания тонер в неутралната база Нилум и разбъркайте с помощта на шпакла ръчно или с механична бъркалка до получаване на хомогенна смес. Ако желаете допълнителни златни отблясъци, може да добавите тонер Nylum Oro. За пропорциите да се следват количествата, дадени в каталога.

 

Нанасяне:

Разделете стената на участъци от по 1 – 2 м² и започнете нанасянето на ефекта с пластмасова маламашка. Заглаждайте до получаване на желания ефект. Продължете декорирането на цялата стена, следвайки същата процедура.
 


 

Разход:

9-11 м²/л за един слой
 

Поръчка на каталог:

1. Цветовият каталог на ефекта "Nylum" можете да закупите на цена 35.00 лв без ДДС.
2. За представители на "Ада Колор" ЕООД предлагаме каталозите на 50% от стойността им.
3. При покупка на продукти CANDIS на стойност 500 лв с ДДС получавате един каталог по избор безплатно.
4. Избраните от Вас каталози може да поръчате в който и да е от магазините на "Ада Колор" ЕООД в страната или да поръчате on-line оттук: