БГ версия
EN version
Декоративни бои и мазилки - Elisir

Описание:

Елизир е декоративен ефект, изцяло на на водна основа, който се нанася лесно, на един слой, без да се изисква дълго и трудно предварително подготвяне на стената.
Ефектър Елизир е създаден така, че да се даде на всички потребители възможността сами да декорират стените на домовете си с няколко щрихи, без усилие, с изключителна лекота и непосредственост, като се постигнат резултати от висока естетическа стойност и в рамките на кратък период от време.

Подготовка на повърхността:

Повърхността трябва да бъде здрава, суха, чиста и подготвена за нанасяне. За да се оптимизира усвояването на материала от стената, използвайте грунд. Нанесете върху повърхността Fondo ATF Bianco – Бял грунд за ефекти, като използвате четка, валяк или пистолет и разредите за първи слой с 20-25% с вода, а за втори - с 15-20%.

Подготовка и прилагане на декоративния продукт:

Изберете цвят и добавете желаното количество тонер в базата Елизир. Разбъркайте с нискооборотен миксер или шпатула, като внимавате да не повредите физико-химичното състояние на продукта, до получаването на хомогенна смес. Нанасянето се извършва, използвайки Candis ATF четка, с редуващи се и кръстосани движения, по 1-2 квадратни метра повърхност. Продължете декорацията по цялата стена, като следвате същата процедура.